• Ergotherapeut Lisette van der Sande

Lisette van der Sande

Lisette van der Sande studeert in 1995 af als ergotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna volgt ze diverse Post-HBO scholingen voor meer deskundigheid en beroepsmatige diepgang. Na haar opleiding doet Lisette veel ervaring op tijdens haar werk als ergotherapeut in diverse verpleeghuizen. Eind 2008 vestigt ze zich als zelfstandig ergotherapeut in Moergestel. Sindsdien biedt zij ergotherapie voor inwoners van Moergestel en omliggende gemeenten.

Lisette is als therapeut aangesloten bij ParkinsonNet en bij Edomah. Daarnaast heeft ze zich ter waarborging van kennis en kwaliteit geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici en is ze lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland.

DESKUNDIG EN BETROKKEN

Bij Lisette staat de client altijd centraal. Haar inlevingsvermogen, betrokkenheid en persoonlijke benadering zorgen ervoor dat cliënten zich snel bij haar op hun gemak voelen. Ze is zeer flexibel en altijd op zoek naar een oplossing. Ook wanneer dit niet binnen de geijkte paden of binnen haar reguliere werktijden mogelijk is. Cliënten vinden haar deskundig en betrokken en zijn zeer tevreden over haar persoonlijke aanpak.

ParkinsonNet
ergotherapie Nederland
Edomah Therapeut